Ние сме
VLD CONSULT

Запознайте се с VLD Consult

Ние сме семеен бизнес, който полага грижи за своите клиенти, сякаш са част от нашето семейство. Портфолиото ни е богато на услуги в сферата на счетоводство, данъци и бизнес консултации. Повече от 30 години опит и амбицията на младото поколение изграждат силна синергична връзка.

Нашите услуги

Можем да изготвим и подадем вашата декларация по чл. 92, както и тази по чл. 50, да подадем вашите декларации образец 1 и 6… Но за вас не е необходимо да разбирате от номера на декларации и членове, нито от сложни счетоводни термини. Вие трябва да творите, да създавате, да управлявате бизнеса си, да се развивате.

Основите направления, в които можем да ви отменим, са:

Счетоводно отчитане

Вие ни изпращате документите, а ние ще се погрижим за останалото. Ще създадем и подадем необходимите справки, декларации и отчети, ще ви изпратим всичко необходимо с разяснения на достъпен и разбираем език. Ще ви информираме за срокове, важни промени и всичко, което засяга вас и вашия бизнес.

ТРЗ

Звучи твърде социалистическо, нали? Модерното понятие е Payroll. И в двата случая става въпрос за всички процеси по начисляване и изплащане на заплатите на вашите служители. Най-важният актив на един бизнес са хората, оставете да се погрижим за вашите взаимоотношения прецизно и точно.

Консултация при стартиране на бизнес

Работим съвместно с юристи и можем да предложим комбинирана консултация, която да покрива всички въпроси, които възникват при тази важна стъпка.

ДДС регистрация

Дали ви трябва, откога и на какво основание. Даваме отговори на всички въпроси, които възникват около кутията на Пандора, наречена ДДС регистрация и данъчен кредит. И – не, не е страшно, ако я отворите.

Анализи и репортинг

Помагаме ви привземане на важни бизнес решения. Съвместно правим бизнес кейсове, сравнителни анализи и калкулации, за да сте уверени в посоката, която поемате. В главата на всеки предприемач и собственик на бизнес, възникват въпроси като „Мога ли да си позволя това сега?“ „Ако направя тази инвестиция, ще изостана ли с плащанията на задълженията ми в идните месеци?“ За да си отговорите на всички тези, а и още много подобни въпроси, позволете ни да помогнем. Ще ви окажем съдействие при бюджетиране, прогнозиране, ще предложим периодичен репортинг, финансово представяне на компанията, ще маркираме проблемни зони още в техния зародиш.

Ние ви пазим. Вие се фокусирайте върху растежа. Можем да предложим риск анализ, вземане на мерки за минимизиране на данъчни и бизнес рискове. Ние ви уведомяваме за отворени програми, инициативи и мерки за привличане на финансиране и намаляване на данъчната тежест. И не само уведомяваме, но и съвместно с професионални консултанти готвим вашите документи за кандидатстване, в случай, че вземете решение за такова.

Нашият екип

Виолета Иванова

Виолета Иванова стартира този бизнес през далечната 1999 г. Преди това дълги години тя е била главен счетоводител на редица търговски и производствени дружества. Вярва, че човек винаги трябва да продължава да се учи. До момента не е избирала целенасочено клиентите на компанията да са от сходни бизнеси и индустрии. Всеки един различен бранш обогатява практиката ни и ни позволява да имаме експертиза в различни аспекти.

Диана Тренкова

Диана Тренкова, вдъхновена от добрия пример, прави логичния избор да продължи семейния бизнес и основното ѝ образование е счетоводство. Защитава магистратура по финансов мениджмънт от Софийския университет и Университета в Бордо, Франция. Има дългогодишен опит като финансов мениджър на голяма международна компания.

Людмила Иванова

Людмила Иванова също започва професионалния си стаж като счетоводител, но в последствие избира да одитира. Има вече над 10 години опит във водещи одит корпорации. Понастоящем е одитор в Австрия в една от най-престижните големи 4 компании в индустрията. Продължава да подпомага дейността на „Виелди“ като външен консултант.

Ралица Георгиева

Ралица Георгиева има магистратура по счетоводство, но в началото гради кариерата си в банковия сектор. Има над 10 години опит в банковата сфера, като познава в дълбочина продуктите и услугите в системата. Част от екипа на „Виелди“ е вече година и допълва експертизата с много хъс, желание за развитие и подобряване на процесите.

Красимир Иванов

Красимир Иванов е по призвание пожарникар, а след прекъсване на активната си дейност – счетоводител. Като единственият мъж в екипа, дава необходимото спокойствие, за да има баланс.

Как работим?

Изграденият професионализъм, заедно с така нужните точност, прецизност и отговорност, показват работата ни в детайли.

Характерно е за всеки семеен бизнес това, че не се гони бързата печалба, а устойчивото и стабилно, постоянно развитие. Ние не сме изключение и затова не допускаме да разочароваме клиентите си. Растем заедно с тях и техните нужди, подкрепяме ги на всяка крачка и им помагаме да правят информирани и адекватни избори.

В какво вярваме?

Първо – в цифрите. Микро и малките предприятия са гръбнака на икономиката. Представляват 99% от всички бизнеси и генерират повече от 40% от БВП на България и играят ключова роля в добавянето на стойност във всеки сектор на икономиката. Без нас и без вас няма прогрес и няма напредък.

Вярваме, че счетоводството далеч не се изчерпва с данъчния си аспект. Вярната и точна счетоводна и финансова информация е основата на много важни управленски решения.

Работим про боно за няколко фондации, като искрено вярваме, че доброволчеството в България е много силно и добавя изключителна стойност в обществото. Подкрепяме предприемачеството и като предимно дамски екип насърчаваме всеки, и в частност жените, по-смело да се впускат в преследване на мечтите си и стартиране на собствен бизнес.

Вярваме, че за да се подобри бизнес климатът в страната ни, трябва да се подобри финансовата култура и грамотност, и ще продължим да даваме всичко от себе си това да се случва.

Полезно

VLD Consult Ltd.

Professional service
97

Our accounting team can provide services and helpful advice on the whole spectrum of financial and management reporting, cost accounting and financial analysis.

VLD Consult Ltd.

8 months 1 week ago

С радост ви представяме нашата нова интернет визия - vldconsult.com/! Надяваме се да ви хареса 🙂

VLD Consult Ltd. updated their profile picture.

8 months 1 week ago

VLD Consult Ltd. updated their cover photo.

8 months 4 weeks ago

Имате запитване?

А може би имате и други въпроси, които не попадат в категориите по-горе? Не се притеснявайте да ни питате, пишете ни или ни се обадете. Първата среща с нас няма да ви струва нищо. Нека видим дали можем да ви убедим, че съществуват счетоводители и извън добре познатия стереотип.